Hae tästä blogista

lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Kaupallista joulua!

Kuva: Kike_B

Nyt on millä mällätä!

Kauppa odottaa kaikkien aikojen joulua. Ne, joilla on varaa panevat nyt haisemaan. Joulu on vain kerran vuodessa ja Juhannus joka kesä. Elektroniikkaa: digiboxeja, mp3 soittimia, DVD-soittimia, pleikkareita, cd-soittimia, läppäreitä, pöytäkoneita...


Huuma menee yleensä ohitse kolmessa kuukaudessa. Sitten tulevat uudet mallit, entistä tehokkaammat ja kauniimmat ja monipuolisimmat. Jos niitä ei ehdi heti hankkia, niin viimeistään tulevana jouluna.

Näin se menee joka vuosi. Joka tapaukseeessa: Hyvää joulua!

perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Kirkon valo


 Ikkunasta loistaa valo
Kuva: MjosundsJuck
Ei sillä ole mitään merkitystä onko ortodoksi, luterilainen tai uskonnoton. Kirkon ikkunoista tulviva valo sulkee piiriinsä lämmön ja läheisyyden tunteen. Sitä me kaikki kaipaamme. Ei vain Jouluna.

torstaina, joulukuuta 21, 2006

Lumi tuli ja meni


 Musta joulukuu Vaasassa
Kuva: Pappa Razzi
Kaivattu lumi satoi 17.12 ja 18.12 välisenä yönä 2006. Lumisade jatkui 19.12-20.12 välisenä yönä. Seuraavan vuorokauden aikana lumi suli ja maa oli jälleeen musta. Onko tämä merkki siitä, että pian ryhdymme puhumaan kolmesta vuodenajasta neljän asemasta? Kuva on otettu 18.12. 2006 n. klo. 08.05.

keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Jouluinen kauppatori


Vaasan kauppatori, joulukuu 2006
Kuva: Pappa Razzi
Joulun 2006 analoginen hittituote on aivan selvästi pärekori. Pärekoreja Vaasan kauppatorilla myy Kaj Bäcklund Maalahdesta.

tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Ohikiitävä hetki


Kuva ja teksti: Kike_B
Öinen ajelu funkkistyyliä edustavan Opistotalon ohi.
En nattlig körning förbi den i funkkis-stil byggda Opistotalo.

Kuva ja tulkinta
Epärarkka kuva joka ei sano kenellekään yhtään mitäänn vai kuvaajan spontaani oivallus vauhdista ja ohikiitävästä hetkestä? Miksi kuva ei voisi esittää jotain muuta kuin mitä se esittää?

maanantaina, joulukuuta 18, 2006

Vaasan yövalaistus

Kuva: Kike_B
Anttila julkisivu on nykyään sinertävä illasaikaa.
Anttilas fasad är nuförtiden blå under kvällstid.


Uusi yövalaistus loistaa kuin timantit mustalla satiinilla.


Kaupunki näyttää pimeällä paljon suuremmalta ja salaperäisemträ kuin todellisuudessa on. Tai mistä sen niin varmasti voi tietää. Varsinkin toriympäristön kiinteistöjen haltijoita tulee kiittää ennakkoluulottomasta satsauksesta yövalaistukseen.