Hae tästä blogista

perjantaina, tammikuuta 28, 2011

Kenkäostoksilla Vaasassa


Kenkiä etsimässä
Mini-vacation in Vaasa. Going hunting for some new shoes. Paljonkos sitä videon tekemiseen tarvitaan: kamera, mies ja auto ja idea tai sitten ei. Katso video tästä, sillä se ei ole upotettavissa.

torstaina, tammikuuta 27, 2011

Kadonnutta Vaasaa etsimässä

”Puuvillan likkoja lapsettaa". Nimimerkki Professional postitti tämän kotialbumin kuvan ketjuun 27.01. 2008.
Kadonnutta Vaasaa etsmässä
Vaasalaisia.info kaupunkiblogin foorumissa on viestiketju nimeltä ”Kadonnutta Vaasaa etsimässä” Ketjussa on lähes 1000 Vaasaan liittyvää viestiä, jotka on luettu 27.01. 2011 mennessä lähes 53 000 kertaa.
Tutki ketjua täältä

keskiviikkona, tammikuuta 26, 2011

Palosaaren Kuhnankulma


Vaasan Palosaaren Kuhnankulma "silloin ennen"  Nyt vanhasta maisemasta ei ole enää mitään jäljelllä.
 Kuvia Palosaaren Kuhnankulmasta
Heimo Hokkanen on vaasalainen kunnanvaltuutettu ja yhteiskunnallinen aktivisti. 

Hokkanen on Vaasan kaupunginvaltuuston jäsen 2000 alkaen, kolmas kausi, tarkastuslautakunnan puheenjohtaja 2000 alkaen, kolmas kausi ja KD:n valtuustoryhmän puheenjohtaja sekä Etelä-Pohjanmaan Kristillisdemokraattien toiminnanjohtaja 2009 alkaen. 2011 alkaen hän on Pohjanmaan liiton hallituksen jäsen.

Monen muun tehtävän ohella Hokkanen on innokas ”kotiseutuaatteen” kannattaja. Käytännössä tämä ilmenee mm. oman lapsuusympäristön eli Vaasan Palosaaren ”Kuhnankulman” perinnön tallaentamisena. Hokkanen on julkaisuut mm. kristillisdemokraatien sivulla oman palosaari-aihaeisen jatkuvasti täydentyvän kuva-albumin.
Kuva-albumi

tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Sport Academia Vaasa

Vaasan Sport Academin
Vaasan Sport Academin tarkoitus on tarjota lapselle mahdollisuus kokeilla useita lajeja ja sitä kautta innostaa lasta löytämään itselle mieluisa liikuntamuoto. On suurempi todennäköisyys, että lapsi viihtyy pidempään tietyn lajin parissa, kun hän itse pääsee vaikuttamaan lajin valintaan.

Ensimmäiset liikunnan parissa saadut kokemukset vaikuttavat merkittävästi liikunnasta syntyvän mielikuvan muodostumiseen. Positiivisen vaikutelman avulla lapset viihtyvät pidempään liikunnan parissa ja saavat siitä parhaimmillaan elinikäisen voimavaran.
Katso kuvagalleria

maanantaina, tammikuuta 24, 2011

Vaasan AMK.flv

Kansainvälistä meininkiä

Vaasan AMK on tuottanut hienon videon Vaasasta opiskelukaupunkina. Video on tarkoitettu erityisesti ulkomaisia opiskelijoita varten.

Vaasan ammattikorkeakoulun painopistealueita ovat korkeatasoinen teknologia, kansainvälinen kauppa ja matkailu sekä kehittyneet hoito- ja hyvinvointipalvelut. Erityistä huomioita tässä noin 3500 opiskelijan ammattikorkeakoulussa kiinnitetään lisäksi kansainvälisyyteen, monikielisyyteen ja yrittäjyyteen.

Vamkissa on vuosittain noin 300 ulkomaalaista tutkintoon tähtäävää opiskelijaa sekä 80 vaihto-opiskelijaa. Ulkomaille opiskelijavaihtoon tai työharjoitteluun lähtee vuosittain noin 150 ammattikorkeakoulun omaa opiskelijaa.

http://www.puv.fi/fi/

Vaasan levymessut 2011

Vaasan levymessut 2011
Vaasan Levymessut järjestettiin lauantaina 22. 01. 2011 Ravintola Olympicissa.  Levymessujen puuhamies oli tällä kertaa Ismo Aukee johtuen Kimmo Köykän kiireistä. Levymessut järjestettiin nyt 8. kerran. 

Levymessujen suosio oli tälläkin kertaan taattu. Messujen tuotto menee vuonna 98 syntyneiden poikien jalkapallojoukkueen kauden 2011 toiminnan tukemiseen.

Kuvaesitys: Johan Hagström 
Kataso täältä:
http://www.vaasalaisia.info/index.php?/archives/2318-Vaasan-levymeassut-2011.html

Vaasa Parks yllättää

Vaasa Parks yllättää
Tutustu Vasa Parks Futura I ja II tiloihin panoraamakuvien avulla. Oy Vaasa Parks Ab:n omistuksessa on tällä hetkellä toimistotalo Powergate, pääkäyttäjinä Wärtsilä Finland Oy ja Fujitsu Services Oy ja The Switchin tarpeiden mukaisesti räätälöity Producta II sekä teknologiakeskustalot Futura I - III.

Teknologiatalot Futura I ja Futura II tarjoavat modernit tilat sekä monipuoliset ja tasokkaat käyttäjilleen. Taloissa on kiinnitetty erityistä huomiota toimintaympäristön ja työpisteiden viihtyisyyteen.
Pientoimistokerroksissa on yhteiset tauko- ja sosiaalitilat, jotka sijoittuvat kerrosaulojen yhteyteen. Futuroiden palvelukokonaisuus on kattava, sillä Futura I -talosta löytyy myös ravintola, useita kokoustiloja, koulutustila saunatiloineen sekä aulapalvelut mm. postitusrutiineineen.
Tutustu:
http://www.vaasaparks.fi/tmp_f2.asp?lang=1&sua=5&q=y&s=471

Kaverukset Roy&Wilhelm

 Roy & Wilhelm
-Kävin Vöyrillä tapaamassa vanhan soittokaverin Wilhelm Skatan vuosikymmenien jälkeen. Ennenkuin meikä lähti maailmalle ehdimme 50-luvun lopulla soittaa pari vuotta yhdessä. Skata on ollut ja on huomattava vaikuttaja lähinnä ruotsinkielisen Pohjanmaan kulttuurielämässä. Käytän mielellä hänen iloista hanurimusiikkia näissä videoissa, kertoo Roy Rabb

Teksti: Risto Jalonen
Leikkaus: Roy Rabb
Musiikki:Wilhelm Skata

Matkan VarreltaMatkan varrelta

On Risto Jalosen ja Roy Rabbin uusin video Vaasan työväenmuseosta. Videolla esitelään museon uusin näyttely, joka kertoo entisistä vaasalaisista teollisuuslaitoksista: Lassila & Tikanoja, TopMan, Tiklas ja Vaasan Sokeritehdas.
Teksti ja kuvat: Risto Jalonen
Leikkaus ja äänitys: Roy Rabb
Musiikki: Wilhelm Skata.