Hae tästä blogista

perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Club25

Club25 vetää henkeä tammikuussa

Kuva: ylläpito

vaasa, raastuvankatu 25, Club25, welmu

Vaasassa levisi tammikuun toisella viikolla huhu, että kaupungin perinteinen rokkiklubi, Club25, lakkautetaan. Huhua siivitti se, että klubin takana olevan Welmun puheenjohtaja ei vastannuat soittopyyntöihin, eikä myöskään sähköposteihin.

Pian selvisi että klubia ylläpitävän Welmun saitti oli nurin. Johtopäätökset olivat selvät: Clubi25:ttä ollaan ajamassa alas. 11. tammikuuta sanomalehti Pohjalainen sitten kertoi että lopettaminen on tosiasia.

Iltapäivällä 11. 01 Welmun puheenjohtaja Panu Savinainen kiisti kaiken vaasalaisia info-foorumilla ja kertoi vain lomailleensa, siksi viesteihin ei vastattu:

"Eli edelleen... Welmu ei ole lopettanut toimintaa eikä ole sitä lopettamassakaan. Club25 on tammikuun kiinni jonka aikana hommataan uutta verta puikkoihin ja keväällä meno jatkuu normaalina."

Panu Savinainen
Puheenjohtaja,
Welmu r.y

1 kommentti:

Kike_B kirjoitti...

Mutta Welmun nettisivut, edes joku väliaikainen jossa lukee "Tulemme takaisin", olisi ihan kiva ylläpitää ettei olla ihan pimennossa. Tällä hetkellä www.welmu.com ei toimi. Oletan että kyseessä on jokin update, loma tai vastaavaa.