Hae tästä blogista

sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Söderfjärden lintutorni

Söderfjärdenin lintutorni on kuin ufo keskella taivanrantaa

Kuva: MjosundsJuck

vaasa, sulva, söderfjärden, lintutorni, kraateri, kurki, kurjet

Suvalla sijaitsevan lintutornin kapasiteetti on 40 henkeä ja soveltuu myös liikunta-esteisille

Lintutorni on keväisin ja syksyisin ollut perinteisesti kurkien tarkkailijoiden tukikohta. Söderfjärdenista saa erinomaisenkuvan jos Sinulla on käytössäsi Google Earth. Kopioi nämä koordinaatit Earthin hakuruutuun ja menoksi. Voit lähettää Google Earthin kzm- osoitteen myös sähköpostilla ystävällesi. Tästä pääset Söderfjärdetiin jos Sinulla on GE.

63 00 31 69 N 21 34 07 73 E

Lintutorni

Söderfjärden

Söderfjärden kraateri

Download Google Earth

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Google Earth on todella mielenkiintoinen sovellus. Sillähän voi tehdä ihmeitä. Tämäkin juttu saa aivan uusia ulottuvuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen luontokuvaajana täysin toivoton ja siksi olisi mielenkiintoista saada tällaisen kuvan yhteyteen joskus myös tekniset speksit mukaan. Tässä on ilmeisesti käytössä hurja laajakantti ja pyöröpolarisaatiosuodin mutta mitä muuta? Ja miten (mistä) näin voimakkaassa vastavalossa kuvatussa kuvassa mitataan valotus?

Anonyymi kirjoitti...

Voehan kökkö,
tähän vastaukseen petyt varmaankin. Tilanne on sellainen, että kuvaan ihan tavallisella perusjärj.kameralla, käytössä ei ole mitään voodoota. Mulla on yleensä kamera aina följyssä. Tuossa kuvassa ihan perusobjelktiivi oli ihan perusasennossa 18mm, valotusaika 1/200 sek ja aukkoarvo F/22. Voi olla, että nuo luvut kertoo sulle enemmän muin mulle. Yritin piiloutua linssin kanssa ja sovittaa auringon vahvimmat valot puurakenteiden taakse. Kun etsimessä näytti hyvältä napsautin kuvan. Kiitos kommentista, kiva kun pidit kuvasta. Kevätterveisin, MjosundsJuck.

Kike_B kirjoitti...

Uskon että kuvan laatu on paljon enemmän kiinni käyttäjästä kun kamerasta. Parempi kamera antaa paremmat mahdollisuudet, mutta ne hyvät kohteet, kuvakulmat ja valosuhteet täytyy löytää itse. Vaikka kyllä minä mielelläni vaihtaisin pois Nikon Coolpix 775-kamerani johonkin järjestelämkameraan.

Ja digiajan kauneushan on siinä että filmi ei yleensä lopu kesken, ja laadun tarkistaminen ei maksa mitään.