Hae tästä blogista

perjantaina, syyskuuta 03, 2010

Vaasan Työväenmuseon videoita

Raimo Heinonen im Memoriam
Vaasalainen taiteen moniottelija Risto Jalonen ja muusikko, videontekijä Roy Rabb ovat tuottaneet 6 videota, jotka liittyvät läheisesti Vaasan Työvänemuseoon ja Palosaareen. Toistaiseksi viimeisin video on kunnianosoitus Risto Jalosen apelle, valokuvaaja Raimo Heinoselle. (Viipuri 05.08 1939 – 10.10 2003 Vaasa) Jalonen kirjoittaa Heinosesta vaasalaisia.info foorumissa:
”Raimo oli kuvaaja kokonaisuudessaan. Hän antoi kuvaamiselle sielunsa. Työkseen hän kuvasi Vaasa OY:lle: aluksi Vaasa-lehdelle ja sitten nimen vaihdoksen jälkeen Pohjalaiselle. Tämänlisäksi hän kuvasi silloin tällöin yksityiskeikkaa, lähipiiriään ja luontoa sekä kaiken karvaisiavastaan tulevia tapahtumia ja taajaamia.
Hänelle kamera oli kuin minän jatke.
Valon lukijana hän oli yksi parhaimmista koskaan kohtaamistani ammattilaisista. Suuri onni, että silloin aikanaan sain sekä perheen kautta, että yhteisten duunien merkeissä olla hänen kanssaan tekemisissä.Ikävä hyvää miestä, joka lähti kyllä aivan kesken matkan.
”Risto Jalonaen"
1.8 julkistttin Vaasan Työvänemuseolla Jalonsen toimittama kirja Raimo Heinosesta numellä ”Vaasa keskellä luontoa. Kirjassa on Jalosen ja Heinosen teoksia.

Museovidet
Vaasan työväenmuseo

Ei kommentteja: