Hae tästä blogista

perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Seppo Raunala


Seppo Raunala (58) on tuttu näky katukuvassa. Laiha, nälkiintyneen näköinen mies taulu kainalossa. Monet ovat tietävinään, että taulu on useimmiten vielä märkä luomistyön jäjiltä ja se on pantava nopeasti kiertoon hinnalla, jonka voi aina sopia taiteilijan kanssa.

 Vaasan eniten myynyt taiteilija
joskus taulu lähtee märkänä 

-Monessa tapauksessa se pitääkin paikkansa. Maalaan paljon lateksilla, joten taulu kuivaa nopeasti. Taulu on kuiva viimeistään siinä vaiheessa, kun se on asiakkaan seinällä, myöntää Raunala

Seppo Raunala on Vaasan eniten myynyt taiteilija. Vaasalaiskodeissa on satoja Raunalan tai Sebastian nimimerkillä signeerattuja töitä.

-Pyrin olemaan itselleni rehellinen vaikka raiskasinkin oman moraalini jossakin vaiheessa. Juuri nyt pyrin selviytymään tekemisen kautta. Käyn melkein päivittäin AA:ssa ja olen pystynyt selvittämään itselleni monia asoita. Minulla on vahva itseironian taju.

-Viinakin tuntuu olevan hallinnassa. Voi olla, että jos olen vääräässä paikassa oikeaan aikaan, niin otan kunnon perskännin, mutta siihen se sitten jää suunnittelee Raunala.

Seppo Raunala kävi syntymässä Kauhajoella, mutta hänet adoptoitiin jo 3 kuukautisena Vaasaan. Kaupungin katuja mies on nyt tallannut 58 vuotta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea hyvää Sebastinille.

Anonyymi kirjoitti...

Ninullakin on Sepon työ. Se maksoi muistaakseni vähän toistasataa mummon markkaa ja olen siihen tyytyväinen.
Taulun ostin jossakin siloisen Wiikaren eli nykyisen TokManin edessä. Taulu oli vielä hieman märkä.

Anonyymi kirjoitti...

Jep.
Niinpähän on muuten mullakin, öljyväri työ, talvimaisema tykkään siitä ja yksi syy on se että katukuvasta miehen tunnen, se on tosi mukava lisä ja vaasalaisuuskin. Kiitokset vaan. ��