Hae tästä blogista

lauantaina, lokakuuta 16, 2010

Talvisia ilmakuvia Vaasasta

Varjoliitimellä Vaasan yllä
Arto Halttusen motoroidusta varjoliitimestä Vaasasta otetut talviset ilmakuvat ovat uskomattoman upeitä. Vaikutelmaa vain korostaa ”outo” kuvakulma ja kameran linssin polttovälin tuoma vääristymä.

Arto Halttunen on syntynyt Ähtärissä 1962. Arto pyörittää yhdessä vaimonsa Ritan kanssa perheyritystä, jonka toimenkuvaan kuuluu Koiratarvikkeiden maahantuonti ja vähittäismyynti. Arto Halttunen harrastaa myös paramoorttoreiden maahantuontia ja myyntiä.
-Kun aloitin varjoliitokurssin vuonna 2000, niin jo silloin oli tarkoituksena alkaa harrastaa nimenomaan moottoroitua varjoliitoa. Ja miksikö? No silloin alussa oli jo mielessä muutamia visioita, mitä laji voisi mahdollisesti tarjota.
-Päällimmäisinä ajatuksina oli, mahdollisuus lähteä lentämään silloin kun se minulle sopii, eli en ole riippuvainen kenestäkään. Toinen silloinen tulevaisuuden visio oli, että olisi mahdollisuus lentää missä tahansa ja mihin suuntaan tahansa. Laji todellakin antaa hirveästi vapautta valita sopivia lentohetkiä ja paikkoja.
Lainaus on Halttusen blogista
Ilmakuvia Vaasasta
Merenkurkun ylitys

Tutki alareunan linkkejä.

Kirjoita kommentti


Ei kommentteja: