Hae tästä blogista

keskiviikkona, lokakuuta 13, 2010

Vaasasta englanniksi Vaasapages


Vaasasta englanniksi ja tunteella
'Vaasa Pages' was born in January 2006 and is unique, both in design and content. I write all my own code so the pages don't look like the 'ready' formats available on the web. 'Vaasa Pages' is about the city I love, and is becoming increasingly more focused on the city itself and places which are within easy reach. It is also about the things that interest me - like Liberal values, the nature, sailing and history and my kids' school - it is about summers and winters. 'Vaasa Pages' is a name, an entity, and that is why it is an 'it' and not a 'they'. I hope you enjoy your stay amongst its pages, and I would love to hear your feedback.

Kuvia Vaasasta
Vaasassa 18 vuotta asunut britti Malcolm Pemberton kertoo blogissaan Vaasasta värikkäästi ja monipuolisesti englannin kielellä. Pemberton on tyypillinen bloggari siinä mielessä, että hänen blogissaan ovat suloisessa sekamelskassa niin harrastus kuin työkin. Mutta näinhän se tapaa olla.
-Vaasa Pages sivusto on suurin piirtein Vaasa minun näkökulmastani. Olen kiinostunut Vaasan historiasta, siksi ovat historia sivut.
Pemberton syntyi 1953 Newcastlessa, Staffordshiressa, Englannissa. Perheen isä oli arkkitehti ja äiti kotirouva. Elämänsä kymmen ensimmäistä vuotta Malcolm asui Yorkshiressä, seuraavat kuusi vuotta Essxissä ja neljä vuotta Irlannissa. Irlannin aika osui raastavan sodan kauteen 1969-1973.
Pemberton avioitui englantilaisen naisen kanssa mutta suhde päättyi eroon. Brightonuissa Malcolm tapasi suomalaisen naisen jonka kanssa avioitui ja he muuttivat Suomeen ja Vaasaan 1989 ja ovat asuneet täällä siitä saakka.
-Minulla on tosi positiivisia kokemuksia Vaasasta. Vaasa on siisti ja rauhallinen paikka luonon ja meren lähellä, missä perheet voivat kasvaa ja elää rauhassa. Olen ulkomaalainen, mutta samalla vaasalainen, sanoo Perberton Malcolm 
VAASAPAGES

Kommentoi - Comments

Ei kommentteja: