Hae tästä blogista

tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Eppu Saarela - parempi kansalaisyhteiskunta


Eppu Saarela opiskelee hallintotieteitä ja toimii Hallinnoijat ry:n puheenjohtajana 2011. Paremman suomalaisen hallinnollisen ja poliittisen ympäristön rakentaminen on Epulle sydämen asia.

Kansalaisyhteiskunnan puolesta

Näin Eppu itsestään:
Työskentelen Vaasan vihreiden nuorten ja opiskelijoiden sekä Vaasan seudun vihreiden hallituksissa 2011. Tavoitteeni on olla mukana tekemässä uutta oikeudenmukaista kansalaisyhteiskuntaa, jossa jokaisella olisi nykyistä parempia mahdollisuuksia vaikuttaa lähiympäristönsä kehitykseen.

Kansalaisyhteiskunta voi syntyä vain yhteisöllisyyden kautta ja siksi meidän pitää varmistaa, että jokaisella on todella mahdollisuudet onnellisen elämän rakentamiseen.

Lainaus Epun blogista:
”Vaasan Sosiaalidemokraattisten opiskelijoiden puheenjohtaja Pekka Tuuri kuvasi mielipidekirjoituksessaan Vaasan yliopiston poliittista tilannetta porvarihegemoniaksi. Osuva ja rohkea teksti antoi ymmärtää, että Vaasan yliopiston kampukselta löytyy vain yhdenlaista poliittista ajattelua.

Monet Tuurin teeseistä pitävät paikkansa, mutta hän ei huomannut, että Vaasan yliopistossa ei vallitse pelkästään porvarihegemonia vaan myös patriarkaalinen hegemonia.”

Lue lisää Eppu Saarelan blogista:
http://eppusaarela.fi/blogi/

Ei kommentteja: