Hae tästä blogista

keskiviikkona, joulukuuta 07, 2011

Pekka Joensuu ja hyllytykset


Kirjailija, insinööri Pekka Joensuun blogi on ärhäkkää menoa. Joensuu ottaa kantaa niin vihapuheeseen kuin pakkoenglantiin. Joensuu kokee tulleensa kaltoin kohdelluksi erityisesti sanomalehti Pohjalaisen toimesta. Lehti on hyllyttänyt useita Joensuun tarjoamia kirjoituksia

Ei mikään Don Quiote

Blogissa on myös näyte tulevasta romaanista ”Tuoksu tulee mereltä

Pekka Joensuu (Ylimielinen Vaasa)
”Olav Jern totesi äskettäin Vaasan suhtautuvan ylimielisesti kuntaliitosasiaan. Se oli maakuntajohtajalta suoraan ja oikein sanottu.

Kun vastuuston puheenjohtaja torjui em väitteen voidaan sanoa, ettei hänellä ole peiliä tai se on mennyt rikki.
Voidaan ihan hyvin todeta myös se tosiasia, että Vaasaa on liian kauan hallinnut kapean kahden puolueen ylivalta ja muutamat niiden sekä ruotsinkielisten avainhenkilöt paikallisten sanomalehtien toimittajien tuella.
…//...
Vaasa on liikenteellisesti pussin perällä mutta myös suhteissaan ympäröivään maakuntaan ja sitähän Jernikin käsittääkseni tarkoitti. Kuntaliitosasiassa on syytetty vuositolkulla keskustapuoluetta, Mari Kiviniemeä ja mustasaarelaisia ruotsinkielisiä kuntaliitosten jarrumiehiksi mutta kun nykyhallitus alkoi puhua samaan sävyyn ei enää syytettykään Henna Virkkusta eikä kokoomusta asian vitkuttelusta vaikka hän aivan samoin kuin Kiviniemi esitti Mustasaaren mukaanottoa Vähänkyrön ja Vaasan yhdistymisneuvotteluihin.”

Lue koko juttu Joensuun blogista.

Lue myös Vaasa 2009, kirjoitus ”Nilkki”, joka senkin sanomalehti Pohjalainen jätti julkaisematta.

Lue lisää Pekan blogista
http://www.netikka.net/pekka.joensuu/

1 kommentti:

Suski kirjoitti...

Vaasassa tuntuu olevan mielenkiintoisia blogeja ja kotisivuja vaikka toisin luulin.