Hae tästä blogista

keskiviikkona, joulukuuta 07, 2011


Vaasan eläkeläiseet ry:llä on monipuoliset sivut netissä. Erityisesti valokuvaaminen tuntuu kiinnostavan vaasalaisia senioreja. Seuran aktiivisuudesta kertoo 50-vuotishistoriikki, joka on lähes loppuun myyty. Historiikin nimi on ”Vuoromme ei ole päättynyt”.

Yhdessä ikääntyvien puolesta

Yhdistys järjestää mm. senioritansseja ja peli-iltoja sekä yhtaisiä matkoja.  Eläkkeelle siirtyminen ei ole vähentänmyt yhteiskunnallista osallistumista ja vastuuta kuten puheenjohtajan palstalta voi lukea:

”Eduskuntavaalit  17.4. antavat suunnan myös meidän eläkeläisten tulevien vuosien hyvinvoinnille ja toimeentulolle, joten muistakaa käydä äänestämässä!

Eläkeläisten asiat tuntuvat olevan nyt kaikkien ehdokkaiden puheissa ensisijalla, pidetään huoli että myös jatkossa valitut uudet kansanedustajat muistavat lupauksiaan!

Yhdistyksemme toiminnassa edunvalvonta paikallisestikin on tärkeää; saimme päättäjät toteamaan puutteet kaupungin ikääntymispoliittisen ohjelman koti-ja laitoshoidon tavoitteissa paneelissamme 18.1.Kiitos kaikille läsnä olleille, yhdessä saamme asioihin muutoksia.”

Vaasan eläkeläiset ry
http://www.netikka.net/vaasa.elakelaiset.ry/

Ei kommentteja: