Hae tästä blogista

tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Virtuaalisia erätarinoita vaasalaisittain

Jari Lehtinevan ”Sipinrinne.Com” on suurella sydämellä tehty luonnonystävän blogi. 

Virtuaalisia erätarinoita

Suomessa on vankka ja vanha erätarinoiden kirjallinen perinne. ”Asennolla” tarinoiminen on osa suomalaista sielunmaisemaa. Nykyaikana nämä tarinat ovat siirtyneet virtuaaliseen muotoon vaikka käyttöliittymänä eräkirja on yhä ylittämätön. Näin Jari Lehtineva sivuston nimestä:

Sipinrinne
”Aito Sipinrinne löytyy Kuusamosta Kuusinki-joen rantamilta. Se on paikka, joka löydettiin v. 1993. Jo ensitapaamisessa se nimettiin Sipinrinteeksi. Siellä olemme viettäneet nyt jo kymmenen vuoden aikana vähintään muutaman päivän vuodessa kalastellen ja tulilla tarinoiden. Sipinrinne on nuotionsavun ja erämaan tuoksuinen tarinointipaikka.

Sisällöstä
Sivuston yläpalkki muodostuu satunnaisesti vaihtuvista kuvista, joihin olen pyrkinyt valitsemaan sivuston henkeen ja osittain jopa väritykseen sopivia valokuvia. Kuhunkin kuvaan olen etsinyt jonkin aiheeseen sopivan ajatelman tai mietteen lempikirjailijoiltani eräilyn ja kalastuksen maailmasta (mm.Aho, Lidman) tai vain muuten aiheeseen sopivan, matkaan tarttuneen tai löytyneen mietelmän. Lähde/kirjailija on aina mainittu.”

Jarin blogi
http://www.sipinrinne.com/info/

Ei kommentteja: