Hae tästä blogista

maanantaina, joulukuuta 05, 2011

Vaasalainen polkupyöräblogi

Vanhat polkupyörät ja niiden kanssa puuhaaminen on jo pitkään ollut nouseva harrastus. Yksi harrastuksen johtavia hahmoja valtakunankin tasolla on vaasalainean Mikko Råberg.

Mr. Velo – vaasalainen Mikko Råberg

Mr. Velo eli vaasalainen Mikko Råberg on rohkea mies. Mikko kertoo avoimaesti blogissaan taistelustaan syöpää vastaan. Ja taudin voittamisesta. Tässä blogissa Mikko on kuitenkin vanhojen velocipedien eli fillareiden eli munamankeleiden asiantuntija. Mikko alloitti sivuston ylläpitämisen elokuussa 2005.

”Kun terve, aktiivisesti urheileva nuorimies sairastuu syöpään, se pysäyttää ja pelottaa. Ensimmäinen ajatus on, että syöpä tarkoittaa kuolemaa. Niin kävi myös Mikko Råbergille, 37, joka huomasi epämääräisen patin kaulallaan juhannuksena 1999. Patista diagnosoitiin non-Hodgkin-lymfooma, imukudossyöpä.

– Ajattelin, että nytkö noutaja tuli jo tässä vaiheessa elämää.  Liikunnan antamasta hyvästä kunnosta oli apua rankkojen hoitojen aikana, ja treenikaverit olivat parhaita tsemppaajia, kun hoidot olivat ohi ja Råberg alkoi palailla saleille.”

Mikon pyöräsivu on parhaimmistoa mitä polkupyöräharrastajille voi tarjota. Sivuston antia on mm. hyvin toteutettu sisällysluettelo ja hieno linkikokoelma.

Mikon blogi
http://www.mrvelo.com/

Ei kommentteja: